• Nederlands
  • France
  • English

Uit wie bestaat Rabao?

Geen stichting zonder mensen. Maak kennis met de vrijwilligers (afkomstig uit vier continenten) achter Les Racines de Rabao

Gisele Doh (voorzitter)
Ik geloof dat kennis /onderwijs noodzakelijk is voor een betere toekomst. Kennis biedt echte vrijheid in keuzes en maakt de wereld groter. Daarom heb ik er voor gekozen om een actieve rol te vervullen in het verspreiden van kennis en ondersteunen van onderwijs en heb ik Rabao opgericht.

 

Michelle Biemans-Moore(vice-voorzitter)
De reden om me aan te sluiten bij Rabao is simpel. De passie van Gisele voor haar droom en idee zogen me als het ware de stichting binnen. Ik was altijd al gepassioneerd over onderwijs en kennisdeling. Ik weet hoeveel verschil het kan maken bij zowel een individu, als in een gemeenschap. Ik wil graag mijn eerdere ervaring die ik opdeed bij goede doelen, inzetten voor Rabao.

Shane McAndrew (communicatie)
In Nederland en veel andere ontwikkelde landen hebben kinderen gelukkig toegang tot goed onderwijs. Onderwijs is van groot belang voor bijna aspecten van ons leven. Dankzij onderwijs kunnen wij onze gezondheid, onze veiligheid en kansen op de arbeidsmarkt verbeteren en bovendien elkaar beter begrijpen. Ik wil graag mensen in een achterstandsituatie helpen en geloof sterk dat onderwijs hiervoor de sleutel is.

Mabel Olegario 
Missie en visie van Rabao sluiten aan bij waar ik over droom. Mijn hart ligt in het onderwijs. Ik heb altijd geloofd dat onderwijs en kennis een essentiële rol spelen om van deze wereld een betere plek te maken. Met kennis ontstaat vanzelf de verantwoordelijkheid voor individueel en maatschappelijk welzijn, alsmede de zorg voor het milieu. Bij Rabao wil ik meewerken om die droom te verwezenlijken, op iedere manier die ik kan.

Francesca Ramada (penningmeesterschap)

“Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.” Educatie en informatie toegankelijk maken, is voor mij de hedendaagse invullig van dit gezegde. Deel uitmaken van Rabao en me daarvoor inzetten, is voor mij dan ook een manier om iets goed te doen voor mijn medemens.  Zelf nieuwe kennis opdoen terwijl je bezig bent dezelfde mogelijkheid te creëren voor anderen, zal ons allen ten goede komen nu en op de langere termijn. 

Nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden